_

Every moment of our life can be
the beginning of great things.

Joseph Pilates

Small Group training

Tijdens de Small Group training ( max.12 personen) wordt zonder apparatuur het hele lichaam getraind op de speciale authentieke Pilates matten.  De training bestaat uit een serie uitgebalanceerde serie oefeningen met vloeiende overgangen. Deze oefeningen zijn gericht op lenigheid, kracht, coördinatie en ademhaling. De dieper gelegen spieren worden geactiveerd en sterker gemaakt. 

Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel en daarom worden de groepen klein gehouden om het maximale effect te bereiken. 
Het vertrouwen in het lichaam neemt toe, klachten verdwijnen of verminderen. Tijdens onze lessen  besteden we veel aandacht aan de correcte techniek en worden deelnemers persoonlijk en zorgvuldig gecorrigeerd. Iedereen werkt op zijn eigen niveau, want elk lichaam is uniek.   

Er worden in de groepslessen ook regelmatig kleine hulpmiddelen gebruikt, zoals Magic circles en Small balls.  De training duurt 50 minuten.

Wegens de noodmaatregelen m.b.t. het Coronavirus en de veiligheid te waarborgen voor ieder lid van Pilates Center Goes zullen we de laatste minuten van de les besteden aan het schoonmaken van de Pilates matten.

Inschrijven