_

Every moment of our life can be
the beginning of great things.

Joseph Pilates

Small Group Mat

 

Vanwege de enorme belangstelling en om de kwaliteit van onze lessen te waarborgen, hebben we tijdelijk een ledenstop ingesteld voor onze lessen. 

 

 

Maak gebruik van onze introductiekaart van 5 trainingen. Op deze manier krijg je een goede indruk wat de Small Group Mat inhoudt. De introductiekaart is 6 weken geldig en is voor eenmalig gebruik.
Via ons online reserveringsysteem Virtuagym boek je gemakkelijk een les.
INSCHRIJVEN

Tijdens de Small Group Mat ( max.12 personen) wordt zonder apparatuur het hele lichaam getraind op de speciale authentieke Pilates matten.  De training bestaat uit een serie uitgebalanceerde serie oefeningen met vloeiende overgangen. Deze oefeningen zijn gericht op lenigheid, kracht, coördinatie en ademhaling. De dieper gelegen spieren worden geactiveerd en sterker gemaakt. Het vertrouwen in het lichaam neemt toe, klachten verdwijnen of verminderen. Tijdens onze lessen  besteden we veel aandacht aan de correcte techniek en worden deelnemers persoonlijk en zorgvuldig gecorrigeerd. Iedereen werkt op zijn eigen niveau, want elk lichaam is uniek.  De groepen worden klein gehouden om het maximale effect te bereiken.

De Mat is de basis van Pilates en de meest bekende versie. Elk ander toestel dat erna kwam had de bedoeling om de cliënten weer terug naar de mat te krijgen. Hier geen hulp meer van technische snufjes, ondersteuning of hulp van de apparatuur. Enkel het lichaam in beweging. Met alleen de weerstand van het eigen lichaam wordt de cliënt hier op de meest directe manier soepel en sterk gemaakt. Het werken op de mat is een uitdaging voor iedereen die weet wat zijn mogelijkheden en beperkingen zijn.

Er worden in de Small Group Mat ook regelmatig kleine hulpmiddelen gebruikt, zoals Magic circles en Small balls.  De training duurt 50 minuten.

Rooster Small Group Mat

Maandag09:00u
10:15u
20:15u
Dinsdag10:15u
19:00u
20:15u
Woensdag09:00u
10:15u
20:15u
Donderdag10:15u
Need Help?