_

Every moment of our life can be
the beginning of great things.

Joseph Pilates

Towerles

Een Towerles heeft een exclusief en persoonlijk karakter. Er nemen minimaal 2- en maximaal 6 personen deel aan de les. Er is veel persoonlijke aandacht. Daarbij kunnen we in deze lessen bijzonder goed werken aan jouw bewegingspatronen. Inefficiënte bewegingspatronen worden omgezet naar efficiënte. De Tower zorgt ervoor dat je goed kan concentreren op specifieke delen van je lichaam die aandacht nodig hebben en helpt je verdieping te geven in de oefening.

Het verschil met de reguliere matlessen is dat de Tower feedback en ondersteuning geeft in de bewegingen die je uitvoert. Het zorgt voor meer controle over je bewegingen, het maakt je fysiek sterker. Door de vele oefeningen die mogelijk zijn met de Tower is de les zeer afwisselend. Bij een Towerles zit geen vaste volgorde van oefeningen. Hierdoor is de les zeer afwisselend en uitdagend voor ieder individu en is toepasbaar op elk niveau.

Towerlessen beginnen altijd met een gedeelte van de matles om op te warmen en vanuit daar over te gaan naar de oefeningen op de Tower. De les duurt 50 minuten.

Wegens de noodmaatregelen m.b.t. het Coronavirus en de veiligheid te waarborgen voor ieder lid van Pilates Center Goes zullen we de laatste minuten van de les besteden aan het schoonmaken van de Pilates matten.

Inschrijven