_

Every moment of our life can be
the beginning of great things.

Joseph Pilates

Small Group Tower

START NU MET PILATES

Maak gebruik van onze rittenkaart van 10 trainingen. Op deze manier krijg je een goede indruk wat de Small Group Tower inhoudt.
De rittenkaart is 3 maanden geldig.
Via ons online reserveringsysteem Virtuagym boek je gemakkelijk een les.

INSCHRIJVEN

Deze les bestaat uit grond- of matoefeningen en oefeningen aan de Tower. Er nemen maximaal 6 personen deel aan de les. De Tower laat een grotere variatie van oefeningen toe en geeft je de kans om te werken met ‘springs’. Het werken met ‘springs’ geeft een nieuwe uitdaging aan de matoefeningen en introduceert tegelijkertijd een hele reeks unieke oefeningen, zoals o.a. de ‘Push Through’ en ‘Chest Expansion’. Het is een meer uitdagende en gevarieerde les die ook uitstekend is als afwisseling op de standaard matles. Er is veel persoonlijke aandacht. Daarbij kunnen we bijzonder goed werken aan jouw bewegingspatronen. Inefficiënte bewegingspatronen worden omgezet naar efficiënte. De Tower zorgt ervoor dat je goed kan concentreren op specifieke delen van je lichaam die aandacht nodig hebben en helpt je verdieping te geven in de oefening.

Het verschil met de Small Group Mat is dat de Tower feedback en ondersteuning geeft in de bewegingen die je uitvoert. Het zorgt voor meer controle over je bewegingen, het maakt je fysiek sterker.
Bij een Tower zit geen vaste volgorde van oefeningen. Hierdoor is de les uitdagend voor ieder individu en is toepasbaar op elk niveau.

De Small Group Tower begint altijd met een gedeelte van de mat om op te warmen om vanuit daar over te gaan naar de oefeningen op de Tower. De training duurt 50 minuten.