_

Every moment of our life can be
the beginning of great things.

Joseph Pilates

Pilates en Blessures

Indien je rugpijn hebt of andere blessures wordt er steeds vaker geadviseerd om op Pilates te gaan.

Huisartsen en Fysiotherapeuten verwijzen steeds vaker door. Indien je geen ervaring hebt met Pilates is de keuze reuze…sportscholen en andere bedrijven die Pilates aanbieden. Deze trainingen worden vaak gegeven op een dun matje en in grote groepen zonder persoonlijke begeleiding.

Het is essentieel dat bij pijn of blessures er een goed opgeleide Pilates trainer begeleidt, die begrijpt wat het lichaam nodig heeft. Iemand die je kan begeleiden naar een sterk, gezond en beter functionerend lichaam. Een echte Pilates training zit in het goed aanleren van de techniek en dat heeft tijd nodig.

Bij lichamelijke klachten heeft het lichaam een bewegingspatroon aangeleerd dat moet veranderen. Dat is niet moeilijk maar het vergt wel inzet en regelmaat.

Bij Pilates Center Goes gaan wij voor resultaat. Indien je pijn en blessures hebt is het dringend aan te raden om eerst te starten met Privé training. De ervaring leert, dat klanten na een aantal maanden training veel minder of helemaal geen klachten meer hebben. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op. De oefeningen zijn therapeutisch gerelateerd om een juiste houding te creëren en overbelaste spieren te ontlasten

Ben je benieuwd of Pilates Center Goes iets voor jou kan betekenen en wil je de mogelijkheden bespreken, neem dan gerust contact met ons op. 

Need Help?