Every moment of our life can be
the beginning of great things.

Joseph Pilates

Nieuws

_

Er zijn momenteel geen nieuws berichten

 • Voor wie is Pilates

  Pilates is voor iedereen die een gezonder, sterker en fitter lichaam wil ongeacht het huidige fitnessniveau. Pilates is geschikt voor iedereen en voor elke leeftijd. Het maakt niet uit hoe oud u bent, of u een geoefende sporter bent of nog nooit heeft gesport. Het zal u verbazen hoe de methode is aan te passen aan uw conditie en gesteldheid. Pilates kan zo uitdagend zijn als u wilt, of juist zo licht als voor u nodig is.

 • Hebben jullie ook een proefles?

  Onze ervaring leert dat er minimaal 5 trainingen voor nodig zijn om een goede indruk te krijgen wat Pilates is. Wij bieden voor diegene die niet eerder bij ons hebben getraind de mogelijkheid om een introductiekaart aan te schaffen van 5 trainingen. Na deze introductie kunt u beslissen om door te gaan met de trainingen zonder verdere verplichtingen

 • Wat is het verschil tussen Pilates in de sportschool of bij Pilates Center Goes?

  Wij werken met kleine groepen op de authentieke Pilates matten en geven personal trainingen op daarvoor speciaal ontwikkelde apparaten. Naomi heeft een uitgebreide opleiding gehad en een diepe kennis over de methode. Hierdoor kunnen de beloofde resultaten die de Pilates Methode belooft worden waargemaakt.

 • Ik ben beginner

  Elke trainingsvorm heeft tijd nodig. Begin op de juiste manier. Een Olympisch schoonspringer springt ook niet direct van de bovenste springplank en hoopt op het beste! Ze leren de juiste techniek en vorm gevolgd door specifieke oefeningen en trainingsmethode om te verbeteren en het beste uit elke training te halen.

 • Is Pilates geschikt bij lichamelijke klachten?

  Pilates is juist heel geschikt voor personen met lichamelijke klachten. Het is een veilige vorm van bewegen die gericht is op het in balans brengen van alle spiergroepen in het lichaam en het juiste gebruik van de ademhaling.
  Afhankelijk van de klachten kunt u deelnemen aan een groepsles of wordt er geadviseerd eerst personal trainingen te nemen. Tevens hebben wij, indien wenselijk, contact met de desbetreffende therapeut waarbij u onder behandeling bent. Diverse klachten worden hierdoor verlicht of verdwijnen volledig.

Om je weer op weg te helpen probeer een van deze links

Home Faq Contact
Need Help?